Befutott a Mother című film előzetese

Az Anya című film trailerében Jennifer Lopez egy bosszúszomjas bérgyilkost alakít majd, aki megpróbálja megmenteni lányát a múltjából származó gonosztevőktől.

A The Mother című film trailerében Jennifer Lopez egy visszavonult profi bérgyilkosnőt alakít, aki bosszúra szomjazik, miután elrabolták a lányát. A The Mother című filmben a tapasztalt színésznő visszatér egy igazán ikonikusnak mondható akciófilm szerephez, miután 2022-ben a Shotgun Wedding című akció-romantikus vígjáték film után lelépett. Ez a közelgő Netflix film azonban egy komolyabb és eredetibb akció-thriller lesz a legutóbbi munkájához képest.

A trailer rengeteg kaszkadőrmutatványt és harcjelenetet tartalmaz, valamint bemutatják a téli vadonhoz való kötődést Lopez karaktere és lánya között, akiről a biztonsága érdekében le kellett mondania. A The Mother május 12-én, két nappal az anyák napja előtt kerül fel a Netflixre, a közelgő anyák napi hétvége alkalmával.

A Netflix korábbi teaser trailere az Anyáról sok hasonló akciójelenetet mutatott, mint a jelenlegi legfrissebb trailer, de a film történetéből most többet is elárultak. Ebbe beletartozik az a leleplezés is, hogy Lopez lánya megszökik az őt túszul ejtő rosszfiúk elől, és a film során majd megtudjuk, hogyan kötődik édesanyjához. Mivel a film nagy része egy anya-lánya kapcsolatot tár fel egy megrázó thrilleren keresztül, ezalatt addig az Anya alkotás biztos, hogy egy egyedülálló Netflix Originals film lesz.

Ez lesz egyben Lopez első nagy, komoly akciófilmes szerepe is a streaming platformon. Míg korábban olyan filmekben játszott, amelyekben lehetőséget kapott a nyers izmai bevetésére, mint például a 2002-es Enough, addig a The Mother lesz az első olyan alkotás, amelyben teljesen akciófilmes szerepben fog szerepelni. Ez a produkció Jlo számára meglehetősen érdekes és érzékeny téma lehet, hiszen ez lehet az első nagy dobása az akciófilmek műfajban, Lopez elkötelezett legyen abban, hogy a film minden akcióját és érzelmi pillanatát egy tökéletes thriller történetbe illessze bele.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés