Vidámabb oldalát mutatta be a Marvelek vadonatúj előzetese

A "Bosszúállók: Végtelen háború" után minden szem a nagyon tehetséges Brie Larson debütálására szegeződött, aki az akkori MCU talán legerősebb szuperhőseként, Marvel kapitányként mutatkozott be a rajongók legnagyobb örömére. A 2019-ben a kritikusok elismerésével végre megjelent "Marvel kapitány", amely egy dörzsölt '90-es évekbeli visszaemlékezés volt, jelentős betekintést nyújtott abba, hogy a Brie Larson szuperhős karaktere miért hagyta maga mögött a Földet. Larson később visszatért a nagymenő szuperhőslegenda szerepében a "Bosszúállók: Végjáték" című filmben, kulcsszerepet játszva Thanos legyőzésében.

Azóta Carol Danvers nagyrészt M.I.A, azaz akcióban eltűnt, de a Marvel Kapitány mítosz körüli karakterek továbbra is felbukkantak az MCU-ban és a Disney plusz képében. A 2021-es "WandaVision" című filmben Monica Rambeau visszatért, immár felnőttként, és a színész hatalmasat ment a karakterével anno. Monicat először a "Marvel Kapitány" című filmben mutatták be, mint Maria (Lashana Lynch), a pilótatársának a lányát. A Teyonah Parris által játszott fiatal Rambeau végül azzal zárta le a "WandaVision"-ben töltött idejét, hogy megkapta a saját képességeit.

Bár Danvers barátai kevesen vannak, számos rajongója van, akik közül a legfontosabb Kamala Khan (Iman Vellani). Erről a karakterről még saját eredettörténetet is készítettek videojátékos adaptáció fronton. A Jersey City-i tinédzser, Marvel Kapitány "önjelölt" legnagyobb rajongója egy családi örökségre bukkant, amely egyedülálló, mitikus képességekkel ruházta fel őt. Barátai segítségével ő lett Ms. Marvel. A "Ms. Marvel" fináléjának zárójelenetében Khan és Danvers végül helyet cseréltek, és a légierő pilótája a tini szobájába került. Ez volt a hivatalos epilógus a kellemes sorozatában.

Ééééés itt jövünk mi a képbe, vagyis elnézést, itt jönnek Ők a képbe:

Most a három szuperhős össze fog jönni a "The Marvels" című filmben, amelynek a mai napon mutatták be az első akciódús előzetest.

A "Candyman" filmrendezője, Nia DaCosta által rendezett "The Marvels" közvetlenül a 2022-es "Ms. Marvel" eseményei után játszódik, amikoris Marvel kapitány hirtelen Khamala szobájában találta magát, egy helycserés megoldással. A film első előzetese rávilágít arra, hogy Marvel kapitány, Monica Rambeau és Ms. Marvel mennyire ügyetlenek, illetve kaotikusak, amikor először találkoznak. Ez persze generálni tudja a humor faktort is. A Marvelek tulajdonképpen, ha jobban belegondolunk, ez egy Bosszúállók-szerű összefogás, és némi összhangra van szükség ahhoz, hogy a trió jobban összeálljon Elvégre a Bosszúállók csapatában is voltak kisebb-nagyobb gikszerek, amit később a csapat sikeresen megoldott. A "The Marvels" lesz az első olyan filmes alkalom, amikor Kamala Khan és Monica Rambeau felnőtt változata a nagyvásznon feltűnik.

A "Marvel kapitány" folytatásának első pillantása minden bizonnyal az MCU-ra jellemző humor faktort mutatja be, DaCosta nem zárkózott el attól, hogy kifejezze, mennyire érzelmes és bensőséges lesz a film. Az Inverse-nek adott interjújában a rendezőnő arról is beszélt, hogy különösen érdekli, hogy Marvel Kapitányt mint bonyolult, hibákkal teli személyiséget tárja fel. 

"Többet akarok tudni Marvel Kapitányról. Ki ő valójában? Mik a félelmei? Mi hajtja őt? Hogyan kezeli valójában azt, hogy ő az univerzum legerősebb szuperhőse? Ez az a fajta dolog, amit szeretnék felfedezni" - mondta DaCosta.

Danvers, Rambeau és Khan legújabb inter-galaktikus utazásához Nick Fury (Samuel L. Jackson) is csatlakozik. Zawe Ashton és a dél-koreai mozik ikonja, Park Seo-joon is szerepel a filmben.

A "Marvelek" vagy Marvels november 10-én kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés