Bemutatkozott a Péter Pán és Wendy legújabb előzetese

Felnőni talán a legnagyobb kaland - mondja Wendy Darling a készülő Pán Péter és Wendy című filmben. De a Disney legújabb trailere alapján úgy tűnik, hogy előtte még rengeteg kaland vár ránk Sohaországban.

A Peter Pan & Wendy előzetese Londonból Sohaországba kalauzol el minket, miközben a nézők újra megismerkedhetnek a rajongók kedvenc karaktereivel, például Csingilinggel (Yara Shahidi), Darling testvérpárossal, és még Nanával, a Darling család kutyájával is. És persze ott van maga Peter (Alexander Molony), Wendy Darling (Ever Anderson) és a mozi egyik legelvetemültebb kalóza, Hook kapitány (Jude Law), akit első embere, Shmee (Jim Gaffigan, ami egy remek szereposztási döntés lehet) támogat majd.

A Pán Péter és Wendy csatlakozik a Disney animációs klasszikusainak élőszereplős remake-jei hosszú listájához. A csodálatos mese 1953-as film (amely maga is J.M. Barrie színdarabjának adaptációja) újragondolása mellett idén május 26-án A kis hableány is bemutatásra kerül. A Pán Pétert természetesen többször is feldolgozták már, egészen a némafilmes korszakig visszamenőleg. A Peter Pan & Wendy - akár hiszik, akár nem - az ötödik feldolgozás a történetből egy évtizeden belül. És nem is ez lesz az utolsó, hiszen a Micimackó: Blood and Honey készítői a Peter Pan: Sohaország rémálma című filmet is megalkotják. Ami a családbarát filmeket illeti, a Disney 2024-re még mindig tervezi a Hófehérke és a hét törpe élőszereplős remake-et.

A film "bemutatja Wendy Darlingot, egy fiatal lányt, aki el akarja kerülni az internátust, és találkozik Peter Pan-nal, egy fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel és egy apró tündérrel, Csingilinggel együtt elutaznak Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hook kapitánnyal, és egy izgalmas és veszélyes kalandba kezdenek, amely örökre megváltoztatja az életüket."

A Pán Péter és Wendy április 28-án repül a Disney+-ra.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés