Jensen Ackles még visszatér a The Boys spin-offjában

Amerikában zajlanak a különféle mozis és képregényes találkozók vagy rajongói összejövetelek, legyen az nagy vagy kis kaliberű, az alkotások ilyen-olyan formában kikerülnek az ilyes típusú eseményekre. A Creation New Orleans rajongói találkozón  a Supernatural veteránja, Jensen Ackles megerősítette, hogy újra eljátssza a rajongók által kedvelt Soldier Boy szerepét a Prime Videón hamarosan induló The Boys spin-offjában, a Gen V-ben. Ackles elárulta, hogy a főiskolán játszódó szuperhősös sorozatban való megjelenése a sorozat számos meglepetés-kameójának része lesz, így ennek függvényében még akár  Hazafi is megjelenhet a helyszínen.

"Soldier Boy felbukkan egy rövid pillanatra a The Boys új spin-offjában" - mondta Ackles. "Valójában van néhány cameo a  fő sodrásból, ami bekerül ebbe a spin-offba is. Az én kis részem ott erősen improvizált volt".

A Gen V főszereplői Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas és Marco Pigossi. A projektet lazán inspirálta a G-Men, az X-Men paródiája a The Boys képregénysorozatból, amelyet Garth Ennis és Darick Robertson készített.

A Gen V Amerika egyetlen, kizárólag fiatal felnőtt szuperhősöknek szóló főiskoláján játszódik, amelyet a Vought International vezet. A Gen V egy tiszteletlen, felnőtt-besorolású sorozat lesz, amely a tesztoszterontól és egómániától túlfűtött versengő, majd leendő Szuperek életét tárja fel, amint próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, és versenyeznek a legjobb városok szerződéseiért" - olvasható a szinopszisban. Részben főiskolai sorozat, részben Éhezők viadala - a The Boys minden szívével, szatírájával és durvaságával. A The Boys spin-offja is görbe tükröt fog mutatni a társadalomnak és a kultúrának egyaránt.

A Gen V producerei Michele Fazekas és Tara Butters. Az executive producerek Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Zak Schwartz, Erica Rosbe, Michaela Starr és Brant Engelstein.

A sorozat finanszírozói a Sony Pictures Television Studios, az Amazon Studios, a Kripke Enterprises, a Point Grey Pictures és az Original Film együttműködésével.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés