Új sorozat debütál a Netflixen, íme a Diplomata

Keri Russell nemzetközi és házassági válsággal néz szembe a Netflix A diplomata előzetesében.

Az 'Americans' sztárja visszatér egy vezető tévészerepben, mint az Egyesült Királyság amerikai nagyköveteként.

A Netflix közzétette a The Diplomat (A diplomata) című politikai dráma előzetesét, amely az amerikai kormányzaton belülre helyezi az 'Americans' sztárját. Keri Russell, aki egyben executive producer is a sorozatnak, Kate Wylert alakítja, az Egyesült Királyságban működő amerikai nagykövetet, akinek egy háborút kell megakadályoznia, miközben a házassága is komoly válságban van.

Az első évad nyolc részből fog állni, melynek első része április 20-án kerül streamingre a Netflixnél.

A showrunner Debora Cahn (The West Wing, Homeland) által készített Diplomata egy nagy tétekkel teli, modernkori, kortárs, politikai dráma lesz, amelyben a hosszú távú kapcsolatok transzcendenciájáról és gondjairól szól, országok-emberek között.

Az előzetes szerint a sorozat a vígjáték és a politikai thriller műfajok között ingadozik majd, miközben Kate küzdelmeit mutatja be, amikor egy olyan szerepbe lép, amit korábban a férje (Rufus Sewell) töltött be.

Keri Russell három Emmy-jelölést kapott a szovjet kémnő, Elizabeth Jennings szerepéért az FX elismert sorozatában, a Homelandben, legutóbb pedig az Apple Extrapolations egyik epizódjában és a nagyvásznon a Cocaine Bearben tűnt fel. A Diplomatával ismét visszatér a tévésorozatok világába, remélhetőleg 'Americans' hangulattal.

A hivatalos szinopszisben ez olvasható: Kate Wyler (Russell) az Egyesült Államok új nagykövete lesz az Egyesült Királyságban. Eredetileg úgy volt, hogy Afganisztánba megy szerencsét próbálni posztjában. Remekül érzi magát a világ válság ellenére is. Az egyik kontinensen háború készülődik, a másikon pedig forronganak nemzetközi válságok, hiszen Katenek stratégiai szövetségeket kell szereznie Londonban, és mindezt úgy kell tennie, hogy közben túl kell élnie a karrierdiplomatával és politikai sztárral, Hal Wylerrel (Sewell) kötött házasságát.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés