Emilia Clarke elárult pár dolgot a Marvel-karakter szerepéről

A Trónok harca színésznője, Emilia Clarke egy posztot osztott meg az Instagramon, amelyben arra reagált, hogy megerősítették MCU-karaktere kilétét a Secret Invasion című sorozatban. Miután sokáig rejtély övezte, hogy kit fog játszani az MCU-ban, a Marvel Studios nemrég bejelentette, hogy Emilia Clarke fogja alakítani Talos lányát, G'iah-t a Diseny+ szériájában. A fiatal Skrull karaktere utoljára a 2019-es, az 1990-es években játszódó Marvel Kapitányban volt látható gyerekként.

A Trónok harca sztárja, a Vanity Fairnek adott interjújában kitért az új MCU-karakterére, és megjegyezte, hogy G'iah-nak "punk-érzete" van, ami részben annak köszönhető, hogy menekült gyerekként nevelkedett fel, és a Skrull tábornok, Talos az apja.

A Secret Invasion második trailerének megjelenése és a június 21-i Disney+ premier megerősítése után nemrég láthattuk először G'iah-t Skrull alakjában.

Miután bejelentették, hogy ő fogja alakítani Talos lányát, G'iah-t a Secret Invasionban, Emilia Clarke nemrég az Instagramon osztott meg egy képet Skrull karakteréről, egyszerűen a következő felirattal: "G'iah. Kezdődjön a badass-ing".

"MARVEL BABY!!!!!! Nem is lehetnék büszkébb erre a badass show-ra, csatoljátok be magatokat gyerekek, mert most lesz az igazi...".

Az MCU újonca a Collidernek adott interjújában is kitért a szuperhősös debütálására, amelyben "észbontónak" nevezte ezt a fajta élményt: A szuperhősös debütálásra.

"Elképesztő. El kell mondanom, hogy ahogyan ezek a sorozatok és filmek készülnek, az észbontó. Olyan, mintha a Marvelnél mindenki tudná, hogyan kell kibogozni a Rubik-kockát, és te még csak nem is tudnád - én nem tudok Rubik-kockát kirakni, hogy megmentsem az átkozott életemet. Remélem, sokan nem is tudnak. Mintha lenne valami titkos dolog, ami egyszerűen működik. Egyszerűen működik! Próbáltam megérteni, és feltettem azt a kérdést, hogy "Oké, logikusan, hogy van ez, hogy csináljátok, srácok, mi a..."? Ott isznak egy kis vizet. Nem tudom, mi az. Ez mesés. [...]"

Hozzátette, hogy a Marvel Studios-szal dolgozni "egyszerűen zseniális", és hogy mindenki, aki részt vesz benne, "annyira menő".

"Teljesen jól csinálják. Nem én vagyok az egyetlen színész, aki azt mondja, hogy velük dolgozni egyszerűen zseniális. Tényleg az. Rengeteget nevettünk. Annyira lazák, és azt hiszem, én nem vagyok ennyire laza, és azt hiszem, ha a helyükben lennék, én is mindig olyan laza lennék."

Emilia Clarke G'iah karaktere a Titkos invázióban ő egy ismeretlen "képességekkel rendelkező kém" lesz a sorozatban. Clarke kifejezte, hogy a jövőben is szeretné folytatni MCU-karakterét, és akár egy teljes évtizedet is hajlandó lenne eltölteni a MCU franchise-ban, ahogy mások is tették előtte.

A Marvel Kapitányban még nem volt jele annak, hogy G'iah-nak egy átlagos Skrull alakváltó képességén egy messze túlmenő szuperképességei lennének. A Secret Invasion trailerei már mutattak egy Skrull-t, aki érdekes, Groot-szerű szuperképességgel rendelkezik, így talán történik majd valami, amivel Clarke karaktere különleges képességeket kapna.

Feltéve persze, hogy G'iah túléli a Secret Invasiont, sokan kíváncsiak lesznek arra, mikor jelenhet meg legközelebb az MCU-ban. Nos, ez a vártnál hamarabb bekövetkezhet, hiszen Samuel L. Jackson Nick Fury-ja a The Marvelsben fog feltűnni, így könnyen elképzelhető, hogy Talos és a többi családtagjai is visszatérhetnek.

A Marvel Kapitány alatt, amikor még mindketten gyerekek voltak, G'iah és Monica Rambeau úgy tűnt, hogy kötődnek egymáshoz és kialakítottak egy különleges barátságot. Mivel Clarke és Teyonah Parris felnőtt változatát játsszák, érdekes lehet, hogy akár a Marvels-ben, akár egy jövőbeli projektben is feltűnhessenek.

A Secret Invasion premierje június 21-én lesz, kizárólag a Disney+-on.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés