Megérkezett az első filmplakát a Védelmező 3-hoz

Idén szeptemberben Denzel Washington még egy körre visszatér a brutális és igazságosztó szerepéhez, amely során Robert McCall-t alakíthatta immáron harmadjára. A Sony Pictures a mai napon adta ki a film első poszterét, amely azzal kecsegtet, hogy "az igazság nem ismer határokat". Emellett az első trailer is várhatóan holnap, április 25-től tekinthető meg - előbb az amerikai mozikban.

A '80-as évekbeli azonos című tévésorozatból újraindított The Equalizer-ben Robert egy volt kormányzati bérgyilkost alakít, aki csendesen visszavonultan él, miután megrendezte a halálát. Annak ellenére, hogy megpróbálja maga mögött hagyni a múltat, Robertet továbbra is kísértik a múltbeli tettei. Azonban, hogy helyrehozza kritikus tetteit, inkább a maga módján oszt igazságot, később pedig kiderül, hogy a dél-olaszországi maffiát a legjobb barátai irányítják. Innentől elkezdve az igazság nem ismer majd határokat, hiszen főhősünk mindent megtesz annak érdekében, hogy felszámolja a szicíliai bűnbandát.

Az új poszteren a háttérként szolgáló díszletben Washington éppen a poszter közepe felett helyezkedik el, ülve, rémesen komoly és intenzív arckifejezéssel, ami arra emlékeztetheti a rajongókat, hogy tuti komolyan gondolja az egész dolgot. Közvetlenül alatta egyfajta tükörképet láthatunk a jól ismert Lady Justice szoborral. Ez nemcsak az Egyesült Államok számára széles körben ismert Igazság szimbólum, hanem Robert számára is, akinek a hozzáállása, bár nem tisztán elfogulatlan, de gyakran a közjó érdekében történik amiket csinál, amolyan helyi Robin Hood. A sötét megvilágítás magának a franchise-nak a sötét tónusait is hangsúlyozza, a legjelentősebb árnyéka közvetlenül Robertre vetül, mivel ő egyfajta megmentő. Robert egyenlő az Igazsággal. Vagy fordítva.

Egy korábbi interjúban a The Equalizer 2-ről, Antoine Fuqua rendező megosztotta, hogy miért tartalmazza a munkája az igazságosság témáit: 

"Az igazságosság minden szempontból fontos számomra. Úgy gondolom, hogy ott van az a gondolat, hogy az igazságszolgáltatásnak nem kell mindig erőszakosnak lennie. Lehet az is, hogy segít valakinek a megfelelő módon igazságot szolgáltatni. Aztán néha lehet, hogy [erőszakosnak] kell lennie".

Fuqua - aki gyakran dolgozik együtt Washingtonnal - visszatér a film rendezőjeként, miután korábban az előző kettőt is ő irányította. Hasonlóképpen Richard Wenk, aki az előző részek forgatókönyvét írta, a harmadik filmet is ő jegyzi majd. A további szereplők között szerepel Dakota Fanning - aki A tűzben edzett férfi című filmben is együtt dolgozott Washingtonnal -, Sonia Ben Ammar, Remo Girone és Gaia Scodellaro.

A védelmező 3. kizárólag szeptember 1-jén kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés