Megkezdődtek a felkészülések a DCU féle Superman film kapcsán

James Gunn a Twitteren jelentette be, hogy immáron hivatalosan is megkezdődött a Superman: Legacy előzetes munkálata. A 2025-ben megjelenő képregényfilm lesz a DC univerzumának első nagy nyitó-filmje, amelyet James Gunn és Peter Safran felügyel majd, hiszen ők ketten a DCU projekteken fognak majd dolgozni.

"Megtiszteltetés számomra, hogy részese lehetek az örökségnek" - írta Gunn a "Superman: Legacy" forgatókönyvének címlapfotója mellé. "És mi lehetne jobb nap a Superman évfordulójánál, hogy teljes mértékben belevessem magam a 'Superman: Legacy' korai előkészületi munkálataiba? A jelmezek, a produkciós tervezés és még sok egyéb más már folyamatban van."

Gunn egyébként mindent lépésről-lépésre tájékoztatta a rajongókat a "Superman: Legacy" film kapcsán is. A filmet januárban erősítették meg, amikor Gunn és Safran felfedték az új DC-univerzum első filmes és televíziós cím listáját, vagy is a DCU első fázisát, ami az Istenek és szörnyek alcímet viseli. Ide tartozik "Superman: Legacy", a "Supergirl: World of Tomorrow". egy rakás tévésorozat és a Batman The Brave and the Bold, egy olyan Batman és Robin központú film, mely teljesen független a Matt Reeves által kitalált Batverzumtól, amiben egyébként jól ismert hőst, a sötét lovagot Robert Pattinson alakítja.

Gunn amúgy egy sokkal fiatalabb színésszel fogja rebootolni Supermant a várva várt nagyvásznas visszatérés alkalmával, és ez többek közt azt is jelenti, hogy a korábbi Superman-színész, Henry Cavill már nem fogja eljátszani a kriptoni szuperhős szerepét. 

Március végén Gunn megerősítette, hogy jelenleg egyetlen színésszel sincs tárgyalásban az új Superman Legacy szerep kapcsán. Az író-rendező akkoriban lelőtte a Logan Lerman szereposztásáról szóló pletykákat, és a Twitteren azt írta: "Egyetlen színésszel sem beszéltem még a szerepről. Csak privát listákat készítek, anyagot készítek a meghallgatásokra". Persze ez nem azt jelenti, hogy Logan Lerman egyáltalán nem szerepelhet a listáján.

Az előzetes infóink szerint a nagy szereposztást idén nyáron tervezi Gunn, és ha ez igaz lenne, akkor ez a nyár és az elkövetkezendő évek a leendő Superman színésze körül forogna. Minden esetre, ha az a privát lista mielőbb kitudódik, nagy vihart kavarna az internet népe között.

A "Superman: Örökség" a tervek szerint 2025. július 11-én kerül a mozikba a Warner Bros. égisze alatt.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés