Megvan, kit alakít majd Frank Grillo a DCU legújabb alkotásában

A "The Purge" sztárja, Frank Grillo fogja alakítani a DCU alkotásában az idősebb Rick Flag-et a hamarosan megjelenő "Creature Commandos" című filmben.

A James Gunn által írt animációs tévésorozat premierje 2024-ben lesz.

A "Creature Commandos" kezdi meg a DCU-t, valamint a "Chapter One: Gods and Monsters" fázisának a részét, amelyben vámpírokat, vérfarkasokat és zombikat láthatunk a James Gunn és Peter Safran által megújuló DC-univerzumban. Az animációs film már készül, és Gunn elárulta, hogy ebben az egységes DCU-ban az animációs filmsorozat fogja felvezetni a későbbiek során az előszereplős akciófilm változatát, melyben Grillo szintén Flag-et fogja alakítani. A megerősített karakterek közé tartozik Weasel az Öngyilkos osztagból (Sean Gunn alakítja) is. Gunn azt is elárulta, hogy a szinkronszínészeket is castingolják, hogy később a mostani animációs karaktereit az élőszereplős változatban is eljátsszhassák.


Rick Flag Sr. a DC Comicsban az Öngyilkos osztag vezetőjeként ismert. Az eredeti Öngyilkos osztagban, egy második világháborús egységben szolgált, majd a háború után csatlakozott a Task Force X-hez. Rendkívül képzett katona és stratéga, akinek erős a kötelességtudata és a hazája iránti hűsége. Flaget gyakran ábrázolják úgy, mint egy érzéketlen vadbarmot, aki hajlandó kemény döntéseket hozni céljai elérése érdekében.

A karaktert korábban Joel Joel Kinnaman alakította a DCEU-ban a 2016-os "Öngyilkos osztag" és a 2021-es folytatásban, az "Öngyilkos osztag"-ban is.

Grillo jól ismeri a képregények tárházát, mivel korábban ő játszotta Brock Rumlow-t, azaz Crossbones-t a Marvel Studios produkciójában. Grillo jelenleg a "Charles Manson feltámadása" című filmben játszik, amelyet fia, Remy Grillo rendez. További közelmúltbeli munkái közé tartozik a Lionsgate "Lamborghini: The Man Behind the Legend".

Reméljük Frank Grillonak kifejezetten jól fog állni ez a DC-féle kapitányos szerep.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés