A Venom: Az utolsó tánc lesz az utolsó Venom film a SONY forgalmazásában

A Sony Pictures bejelentése szerint a Venom: Az utolsó tánc zárja le a Tom Hardy által életre keltett Venom-filmek sorozatát, és a stúdió vezetői szerint a film minden várakozást felülmúló sikert fog aratni.

Tom Rothman, a Sony Motion Picture Group elnökének a Deadline-nak adott interjújában kiderült, hogy a Marvel univerzumából ki nőtt trilógia harmadik része, a Venom: Az utolsó tánc, a sorozat záróakkordjaként fog szolgálni. Rothman kiemelte, hogy a közelgő Miles Morales féle Pókember-animációsfilm és a következő Tom Holland által megformált Pókember-film is fontos mérföldkövek lesznek a rajongók számára, de a Venom 3 kiemelkedő jelentőségű lesz.

“A Venom trilógia harmadik és egyben utolsó része minden eddiginél monumentálisabb lesz,” nyilatkozta Rothman.

A Venom sorozat 2018-ban kezdődött, egy sötétebb, Pókember nélküli Marvel anti-hős bemutatásával. A folytatás, a Venom: Vérontó, 2021-ben érkezett Woody Harrelson Cletus Kasady, azaz a címszereplő Carnage karakterével, Andy Serkis rendezésében.

Hardy Eddie Brock karakterét legutóbb nem egy önálló Venom filmben láthattuk, hanem a Marvel Moziverzum Pókember: Nincs hazaút című filmjének végén, ahol egy váratlan jelenetben bukkant fel, mielőtt visszakerült volna a saját világába. Egy korai forgatási kép alapján arra következtethetünk, hogy a Venom: Az utolsó tánc ott veszi fel a fonalat, ahol az előző film véget ért. A történet további részletei még homályban maradnak.

A Venom: Az utolsó tánc címét idén márciusban kapta meg, és a film premierjére 2024. október 25-én kerül sor. 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés