Horizont: Egy amerikai eposz - Megérkezett az ígéretes western film második előzetese

Kevin Costner új filmje, a “Horizon: An American Saga” előzetesével betekintést enged a Cannes-i Filmfesztivál előtt debütáló két részes western világába. 

A friss előzetes a Vadnyugat hőskorába repíti vissza a nézőket, ahol a családok, barátok és ellenségek vér, izzadság és könnyek árán nyerték és veszítették el a földet. Az előzetesben megjelenő kapcsolatok és feszültségek szemléltetik, ahogy a különböző karakterek ököllel, lángokkal és fegyverekkel néznek szembe egymással.

Costner nem csak a film társírója és rendezője, de a főszereplő Hayes Ellisonként is látható, egy olyan neves színészekből álló gárdával, mint Sienna Miller, Sam Worthington, Tatanka Means, Tom Payne, Jena Malone, Luke Wilson, Jamie Campbell Bower, Michael Rooker és sokan mások.

A “Horizon: An American Saga” a polgárháború négy évét, 1861-től 1865-ig öleli fel, bemutatva egy érzelmi utazást az önmagával háborúban álló országon keresztül, azok szemszögéből, akik gyalog vagy lóháton keresztülhaladva keresik az Amerikai Egyesült Államok valódi jelentését.

A saga első és második fejezete országszerte a mozikban kerül bemutatásra, az első rész 2024. június 28-án, a második pedig 2024. augusztus 16-án. 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés