Ben Affleck nem hajlandó elismerni Matt Damon új barátságát Chris Hemsworth-tal

Ben Affleck, a modern Batman-filmek utósztárja véleményezte Matt Damon és Chris Hemsworth barátságát. A színész-rendező - akinek nemrég jelent meg a Levegő című filmje - hajlandóságát fejezte ki, hogy találkozzon feltételezett riválisával, a Marvel berkein belül feltörekvő Thor színészével, Chris Hemsworth-szel. 

A volt iskolatársak, Ben Affleck és Matt Damon Hollywoodban a legjobb barátoknak számítottak, hiszen a páros elválaszthatatlan volt. Korábban arról számoltak be, hogy a két barát még egy közös bankszámlán is osztozott, még mielőtt a filmiparba érkeztek volna. A bankszámlát azért nyitották, hogy segítsék egymást a túlélésben, amíg szerencsét próbálnak Hollywoodban. Természetesen a dolgok mind kettejük számára jól alakultak, és a Good Will Hunting premierje után már nem volt szükségük a számlára, ugyanis elismert és híres világsztárokká váltak.

Bár a "furcsa" páros még mindig tartja a barátságot, miközben Hollywoodban is bővítették kapcsolati tőkéjüket. Időközben kialakult egy új haverság, hiszen Matt Damon Chris Hemsworth-tel lóg együtt mostanság, bár amikor a szabadidejük engedik. Az Oscar-díjas Matt Damont néhány közös kiruccanáson látták Hemsworth-szel szerepelve, amire Affleck viccesen azt mondta, hogy soha nem szeretne a Thor színésze mellett mutatkozni, ezt persze a nagy korkülönbségre értette, hiszen Chris majdnem a gyerekük lehetne fiatalos kinézetével.

"Szerintem ez hatalmas karaktert mutat Mattből, hogy egy nála sokkal fiatalabb és jobban kinéző sráccal barátkozik. Gyakorlatilag jó - de én nem szeretnék Chris Hemsworth mellett ülni a fotókon, szóval megtapsolom Matt-et".

Ben már régóta szeretne Ausztráliába látogatni, ugyanis elárulta, hogy Matt Damon gyakran mesélt neki az országban töltött idejéről. Ben az alábbiakban így vélekedik az ausztrál emberekről:

"Matt elég jó barátja Chrisnek és a családjának - imádja Ausztráliát -, és nagyon szeretnék elmenni oda, mert az ausztrál embereket, akikkel eddig találkoztam, nagyon megkedveltem és jól kijöttem velük. Csodálatos szellem és energia járja át az ott élő embereket, és Matt biztosan áradozik róla".

Ben Affleck nagyon örül, hogy legjobb barátja élete egyik legjobb időszakát éli. Damon egyébként már tudatta mindenkivel, hogy végleg Ausztráliában szeretne maradni. Ez persze nem tetszene Afflecknek, hiszen ő gyakran szeretné látni cimboráját. 

"Sokszor mondta már, hogy ha élhetne valahol, akkor habozás nélkül Ausztráliában tenné meg azt Matt. Egyetlen aggodalmam ezzel kapcsolatban az, hogy nem látnám őt annyit. De szívesen utaznék hozzá [...] Amíg nem kell mellette póló nélkül fotózkodnom".

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés