ELKEZDTÉK FORGATNI A PINGVIN SOROZATOT

Ezzel a lépéssel immáron hivatalosan is megkezdődött a 2022-es Batman univerzum kibővítése, hiszen  a Pingvin sorozat forgatása Colin Farrell főszereplésével a mai naptól el startolt. A spinoff sorozat szorosan illeszkedik Matt Reeves 2022-es Batman filmjéhez, hiszen az alkotók ezt az újfajta univerzumot tervezik majd tovább gondolni. Mivel Reeves átfogó szerződést írt alá a Warner Bros. Discoveryvel / HBO Maxszel, még csak mostanság kezdi el a The Batman 2 forgatását, ráadásul a stúdión belül is több alkotó és producer a franchise univerzum további spinoff sorozatait tervezik, amelyek természetesen a The Batman filmek univerzumához fognak kapcsolódni. Ezek egyike a The Penguin, amelyben Farrell ismét Oswald Cobblepot szerepét alakíthatja, melynek premierje kizárólag az HBO Maxon lesz látható.

Bár a The Penguin című sorozat premierdátumát még nem hozták nyilvánosságra, de azt már most tudni, hogy az 1. évad a mai trendeknek megfelelően, mindösszesen nyolc epizódból fog állni. 

Az első forgatási napról maga Kalina Ivanov számolt be a közösségi médián keresztül, aki az HBO Max drámájának produkciós tervezőjeként dolgozik a Pingvin sorozaton. A hölgy posztja az Instagramon látható képpel együtt, amin egy rejtélyes és titokzatos jel vagy szimbólum/logó szerepel.

Bár a cselekményszállakat, illetve a pilotot hét pecsétes lakat alatt őrzik, de azt már tudni lehet, hogy a The Penguin tévéshow egy héttel később a The Batman cselekménye után játszódik. Ugye, a film végén Gotham Cityt Edward Nashton, azaz a Riddler elárasztotta, és innentől kezdve veszi fel a sorozat a fonalat, amely egy átívelő hidat fog képezni maga a mozifilm és a sorozat között. A pletykák szerint Pattinson Batmanje is feltűnik majd a sorozatban - de valószínűleg rövidebb ideig.

Ahogy tapasztaljuk a Batman-univerzum a nagy- és a kisképernyőn is egyre jobban és sikeresebben teljesít, így izgalmas lesz követni a következő évek fejlődését a streaming és a mozi platformokon egyaránt.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés