NAMOR MÉG VISSZATÉR A BOSSZÚÁLLÓK: KANG-DINASZTIA CÍMŰ FILMBEN

A Namort alakító színész, Tenoch Huerta kommentálta esetleges visszatérését az MCU hatodik fázisában, ezen belül a Bosszúállók: Kang-dinasztia című film kapcsán, amely jövő év májusában érkezik a magyar mozikba.

Bár a Fekete Párduc: A Wakanda Forever fenegyereke, Tenoch Huerta meglehetősen visszafogottan nyilatkozott arról, hogy Namor visszatér az MCU-eposzban, a Bosszúállók: A Kang-dinasztiában. Huerta ugyanis kijelentette, hogy nem igazán tudja, hogy Namor szerepet kap-e a Bosszúállók folytatásában, de mindenképpen "reméli, hogy igen".

"Őszintén szólva nem tudom. Remélem, hogy igen. Remélem. Szóval, kérlek, mondjátok meg az embereknek, hogy küldjenek tweet-eket és leveleket a Marvelnek, mert nagyon szeretnék szerepelni a következő filmben, de sajnos nem igazán tudom még."

Huerta a közelmúltban a Fekete Párduc folytatásában, a Wakanda Forever című filmben debütált a Marvel egyik közkedvelt antihőseként, Namorként. A Ryan Coogler által rendezett Fekete Párduc: Wakanda Forever című filmben Ramonda királynőt, Shurit, M'Bakut, Okoye-t és a Dora Milaje-t követhetjük nyomon, akik T'Challa király halála után azért harcolnak, hogy megvédjék nemzetüket a vibránium-ügyekbe beavatkozó világhatalmaktól. Miközben a wakandaiak igyekeznek felvállalni a következő halálos tempót, mert a hősöknek most muszáj összefogniuk, hiszen a tenger alól érkező fenyegetés, személy szerint Namor vezetésével két frontos háborút hoz.

Huerta Namor megformálásáért a kritikusok és a közönség egyaránt meglehetősen elismerően nyilatkozott, a színész pedig szakszerűen keltette életre a Marvel-karaktert a mozivásznon. Namor egy igazi fenyegetés lehet, még jóval Kang előtt, hiszen megfogadta, hogy egy nap meghódítja a szárazföldi világot, és igazából többek között pont emiatt sokan kíváncsiak arra, hogy mikor tér vissza ismét a főgonosz szerepébe Huerta.

A Bosszúállók: Kang-dinasztia írója elárulta, hogy a Fantasztikus Négyes és az X-Men még nem fog megjelenni az MCU-ba, de azt is megerősítette, hogy Namor visszatér.

Bár Huerta lehet nem tudja, vagy egyszerűen csak szemérmesen játszadozott a rajongókkal, mert fél, hogy elárul némi spoilert, a Bosszúállók: A Kang-dinasztia film kapcsán. Az pedig nem jó nekünk sem, nemhogy neki. Szerintünk, csak félt, hogy ki kotyog fontos dolgokat, azért is nyilatkozott ilyen furcsán fentebb a fiatal színész.

Az Avengers The Kang Dynasty cselekménye jelenleg még rejtély, de várhatóan az új szuperhőscsapat felállása fog majd harcolni a Kangok Tanácsával, amely egy több száz (talán több ezer) Kang-variánsból álló személyekkel, akik a multiverzum felett akarnak uralkodni. Ezt a részt szépen bemutatták a Disney+ streaming szolgáltatóján keresztül, a Loki című sorozatban, ahol Jonathan Majors szintén zseniálisan játszotta a Legyőzhetetlent.

Az új Bosszúállók tagjai valószínűleg: az Új világ rend Amerika kapitánya, Shang-Chi, Marvel kapitány, Hangya, és Shuri Fekete Párduca lesz. Hmm, szép felállásnak hangzik. Hogy pontosan miféle szerepe lesz a köpönyegforgató Namornak, még nem tudni. De az is biztos, hogy szövetséges, vagy egy ellenséges hös lesz a szóban forduló filmben.

A Boszzúállók: Kang-dinasztia várható mozipremierje 2025. május 2-án esedékes.

Az MCU 6. fázisai közé tartozik továbbá az új Fantasztikus Négyes, a Bosszúállók: Secret Wars, és a Deadpool 3, amelyben Rozsomák is visszatér.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés