Baywatch reboot sorozat készülődik

A Baywatch visszatérhet a kis képernyőre, természetesen streaming kiadásban. A Deadline úgy tudja, hogy a Fremantle a klasszikus tengerparti drámasorozat rebootján dolgozik, és már több műsorszolgáltatóval és streaming szolgáltatóval is folytatott előzetes tárgyalásokat.

Ezzel a döntéssel az 1980-as évek végének és az 1990-es éveknek az egyik legnagyobb kultsorozatát hozná vissza, ámbár egyelőre nincsenek kreatívák, akit/amit a reboothoz kötnének.

A sorozat nemzetközi sztárokat avanzsált olyanokból, mint David Hasselhoff vagy Pamela Anderson.

A Michael Berk, Douglas Schwartz és Gregory J. Bonann által készített sorozat egy csapat vízimentőt követett nyomon, akik Los Angeles megye strandjain járőröztek.

Az eredeti sorozat 10 évadon keresztül futott, beleértve a későbbi évadok Hawaii-ra való költözését, ami a világ egyik legnézettebb sorozatává vált, különösen nemzetközileg, mielőtt elindították volna a Baywatch Nights spinoffot. Volt még Baywatch: Hawaii Wedding is, egy kétórás újraegyesítő film, amelyet a Fox adott le, valamint a Dwayne Johnson és Zac Efron főszereplésével készült 2017-es nagyképernyős film is még az Baywatch-érához tartozott, ám a közel 178 millió dolláros összbevétel nem hozta meg a Paramount, illetve Seth Gordon rendező munkájának gyümölcsét.

A klasszis sorozatban többek között David Hasselhoff, Pamela Anderson, David Charvet, Alexandra Paul, Yasmine Bleeth és Nicole Eggert játszották a főbb szerepeket..

A cég fontolóra vett egy remake-et is. Még 2018-ban a Fremantle International COO-ja, Bob McCourt a Deadline-nak azt mondta, hogy egy remake "mindenképpen szóba került", miután a régi epizódokat nagyfelbontásúvá remaszterelték, hogy további bevételt szerezhessenek a globális műsorszolgáltatók által..

"Azt hiszem, úgy gondoltuk, hogy a film okot adhatott volna arra, hogy újra indítsuk a tévésorozatot, de a vegyes kritikák miatt ez nem történt meg azonnal. Úgy gondolom, ha ezt az remaszterelt változatot széles körben eladják, és egy új közönség jön a Baywatchra, akkor ez valódi támpontot adhat arra nézve, hogy egy új sorozat sikeres lenne-e. Mindenképpen komolyan elgondolkodnánk egy új sorozat elkészítésén, és talán néhány műsorszolgáltató megkeres majd minket egy ilyen sorozat elkészítésével kapcsolatban"

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés