Chris Pratt köszönetet mondott A galaxis őrzői trilógia kapcsán

Pár hónap múlva a közönség megtapasztalhatja A galaxis őrzői Vol. 3 című részt, a Marvel Moziverzumban játszódó, régóta várt folytatást. A Vol. 3-mal kapcsolatban eddig szinte minden részlet azt sugallja, - beleértve a már megjelent két trailert is - hogy a film egy nagy érzelmes utazás lesz. A  Chris Pratt a Vol. 3 útjáról elmélkedett, többek között arról, hogyan váltak az Őrzők a Marvel egyik legkisebb szeletéből elismert és nagy franchise-zá.

"Nagyon érzelmes volt, olyan sok okból is, hogy túl hosszú lenne ebbe az interjúban egyáltalán belemerüljünk. De egyszerűen csak érzelmes volt. Rengeteg hála övezte azt a tényt, hogy James Gunn rendezte és képes volt ezt megtenni. Hálás voltam, hogy egyáltalán nekem adta a munkát. Nagyon jó érzés volt, tudván, hogy a kritikusok azt mondták, hogy ez lesz az első Marvel-film idén, ami bombaként fog berobbanni. Milyen lesz, ha ez lenne az első olyan Marvel-film, ami nem lesz sikeres?"

"Hihetetlen tíz év volt" - folytatta Pratt. "Így lezárni ezt az egészet, ez egy kicsit olyan, mint az utolsó nap az iskolában, amikor végzős vagy. Annyira izgatott vagy, hogy vége lett, de ugyanakkor nem tudod, hogy látod-e még valaha a barátaidat. Néhányan közülük főiskolára mennek, néhányan elmennek, néhányan pedig a hadseregbe. Olyan, mintha új szakaszba lépnél, és új fejezetet nyitnál az életedben. Egy új könvyet lapozol. Szóval izgalmas, de egyben érzelmes is."

Miről szól A galaxis őrzői Vol. 3?

A Marvel stúdió Guardians of the Galaxy Vol. 3. részében szeretett csapatunk, vagy ahogy tetszik: a szerencsétlenek csapata berendezkednek a Knowhere-en. De nem telik el sok idő, mire életüket felborítják Rocket viharos és sötét múltja, amit még nem mondott el a bandának. Peter Quillnek, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, egy veszélyes küldetésre kell maga köré gyűjtenie a csapatát, hogy megmentse Rocket életét - egy olyan küldetésre, amely, ha nem sikerül, könnyen lehet, hogy az Őrzők végéhez vezet.

A 3. részben visszatér Chris Pratt mint Peter Quill / Star-Lord, Zoe Saldaña mint Gamora, Dave Bautista mint Drax, a Pusztító, Karen Gillan mint Nebula, Pom Klementieff mint Mantis, Vin Diesel mint Groot, Bradley Cooper mint Rocket, Elizabeth Debicki mint Ayesha és Maria Bakalova mint Cosmo. A szereplőgárdához csatlakozik Will Poulter Adam Warlockként, Chukwudi Iwuji mint a High Evolutionary, valamint Daniela Melchior és Nico Santos egyelőre ismeretlen szerepekben.

A galaxis őrzői Vol. 3 május 4-én érkezik a hazai mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés