A Skyshowtime Top 10 - ezek voltak a Skyshowtime legjobb filmjei 2023-ban

A Skyshowtime kínálata ahogy haladt előre az év rengeteg remek premierrel bővült, így úgy gondoltuk összeszedjük a tavaly debütáltak közül melyikek voltak a kedvenceink :

10 - Halálos iramban X

Nem a lista légekesebb darabja de nem szabad elvenni ettől a sorozattól hogy a vérszegény kilencedik rész után azért sikerült vissza araszolni a "helyes útra". Vagy legalábbis arra amerre már az ötödik rész óta teligázzal hajt a széria. Nem kell többet várni itt se mint korábban, töménytelen fizikát meghazudtoló akció és macsóság papírmasé drámával de mindezt magas fordulatszámon. Délutáni kikapcsolódásnak tökéletes. 

9 - Renfield

Nicholas Cagenek minden jól áll. Az pedig hogy ő személyesíti meg magát Draculát önmagában elad egy filmet. De a Renfield szerencsére több ennél mert a Nicolas Hoult által játszott főszereplőnk is egy kifejezetten érdekes és szórakoztató karakter, és Drakulával még jól is működnek a közös jelenetekben. A film egyébként kifejezetten bevállalós és véres sőt még humora is van. Több ilyen korhatáros vígjáték kéne manapság, így a Renfield egy üdítő színfolt.