Látványosra sikerült a The Walking Dead: The Ones Who Live előzetese

Pontosan egy hónap van hátra az egyik legjobban várt Walking Dead spinoff premierjéig, az AMC pedig újabb trailert tett közzé Rick és Michonne visszatéréséről a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozat kapcsán, amely február 25-én debütál az AMC streaming felületén. 

"Elvesztettem valakit évekkel ezelőtt" - mondja Danai Gurira Michonne-ja az új trailerben (amely alább látható). "Most őt keresem."

Innen kapunk egy kollázst olyan jelenetekből, amelyekben Michonne rég elveszett szerelme után vadászik, valamint felvételeket láthatunk Rick Grimes-ről (Andrew Lincoln alakításában), aki a polgári köztársasági katonaság látszólag kényszerű alkalmazásában áll.

"Miért gondolod egyáltalán, hogy belemegyek ebbe az egészbe?" kérdezi Rick a CRM vezetőjétől, Beale táborőrnagytól (Terry O'Quinn alakítja) - mire Beale így válaszol: "Mert minden meg fog változni".

Hogy mi fog megváltozni, az még nem derült ki, de a teaserben láthatjuk, ahogy Rick és Beale is járkálókat kaszabol. Hogy valóban együtt tudnak-e dolgozni, az már valószínűtlenebbnek tűnik. Rick felkiáltása a végén, hogy "Ez nem minden! Nem te választhatsz a világért, nem te választhatsz helyettem", úgy tűnik, hogy kettejüknek nincs közös jövőképük.

Ami Pollyanna McIntosh Jadisát illeti - akit egy intenzív autós üldözés során láthatunk is -, ő egyértelművé teszi a CRM-hűségét, kijelentve: "Mi vagyunk a világ utolsó fénye. Ezt tudnotok kell".

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés