Sylvester Stallone visszatér a Tulsa King második évadában

A SkyShowtime büszkén jelenti be, hogy az Oscar®-jelölt Sylvester Stallone által megformált, kritikusok által is elismert Tulsa King sorozat második évada 2023. szeptember 18-tól lesz elérhető, kizárólag a saját streaming szolgáltatásukon. A sorozat, amely az amerikai alvilág mélyére kalauzolja a nézőket, az új évad teaserével is meglepte a rajongókat, így fokozva a várakozás izgalmát.

Az Oklahomában és Atlantában forgatott sorozat mögött olyan neves producerek állnak, mint az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan, az Oscar-jelölt és író Terence Winter, valamint a többszörösen díjra jelölt rendező, Craig Zisk. A produkciót az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios támogatja, biztosítva a minőségi tartalom folytonosságát.

A második évadban Dwight “The General” Manfredi, Stallone karaktere, és csapata tovább erősítik hatalmukat Tulsában, miközben új kihívásokkal és ellenségekkel néznek szembe. A Kansas City-i maffia és egy befolyásos helyi üzletember fenyegetése komoly próbatétel elé állítja őket, miközben Dwightnak meg kell védenie szeretteit és meg kell őriznie birodalmukat. A történet ívek New Yorkba is visszanyúlnak, ahol Dwight múltjának befejezetlen szálai várják a feloldást.

A sorozatban olyan tehetséges színészek tűnnek fel, mint Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund és Dana Delany, akik mind hozzájárulnak a narratíva gazdagságához és sokszínűségéhez.

A Tulsa King producerei között szerepel David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, maga Sylvester Stallone, Braden Aftergood és Keith Cox, míg a globális forgalmazást a Paramount Global Content Distribution végzi.

A Tulsa King második évada ígéretes folytatása lesz az első szezon sikerének, és a SkyShowtime platformon való exkluzív megjelenése biztosítja, hogy a sorozat rajongói a legjobb minőségben élvezhessék Stallone és a csillagok csapatának lenyűgöző alakítását.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés