Star Trek spin-off készül az Oscar-díjas Michelle Yeoh főszereplésével

A Paramount+ hivatalosan is halad a Michelle Yeoh főszereplésével készülő Star Trek: Section 31 projekttel, de a Variety értesülései szerint ez most már nem sorozat, hanem eseményfilm lesz.

Először arról számoltak be, hogy Yeohval egy Section 31 sorozat már 2019-től forgatás alatt állt. Azonban a kiderült filmben Yeoh újra Philippa Georgiou császár szerepét fogja alakítani, akit a "Star Trek: Discovery" 1. évadában már láthattunk.

Philippa Georgiou császárnő csatlakozik a Csillagflotta titkos csapatához, amelynek feladata a Bolygók Egyesült Föderációjának védelme. Később szembesül múltjának bűneivel. A Yeoh által vezetett 31-es szekcióról szóló pletykák a "Discovery" 1. évadának befejezésekor kezdődtek, miután egy törölt jelenet megmutatta, hogy Georgiou-t a klingon anyabolygón megkereste az egyik hírszerző árnyékszervezet egyik tagja.

"Több mint izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a "Star Trek" családomhoz és a szerephez, amelyet oly régóta szeretek" - mondta Yeoh. "A 31-es szakasz közel állt a szívemhez, mióta elkezdtem az utat, hogy Philippát játszhassam, még akkor, amikor a 'Star Trek' új aranykora elindult. Az, hogy végre eljön a pillanata, egy valóra vált álom egy olyan évben, amely megmutatta nekem, milyen hihetetlen ereje van annak, hogy "soha ne add fel az álmaidat". Alig várjuk, hogy megosszuk veletek, mi vár rátok, és addig is: éljetek sokáig és jólétben!"

A film forgatása még idén megkezdődik. A jó hír nagyjából egy hónappal azután érkezett, hogy Yeoh elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a "Minden, mindenhol, mindenkor" című filmért, ezzel ő lett az első ázsiai, aki elnyerte a neves és híres díjat. A filmben nyújtott alakításáért a SAG Awards, az Independent Spirit Awards és a Golden Globe díjátadón is győzelmet aratott. Emellett olyan filmekben játszott, mint az "Őrült gazdag ázsiaiak", a "Tigris és sárkány 1 és 2", a "Egy gésa emlékiratai", az MCU féle Sang-Chi,  a "Holnap markában című James Bond-film és a "Napfény". Fontos mellékszereplőként feltűnt a Vaják: Vér eredete című Netflix sorozatban, de idén nyárom láthatjuk még nagyobb kassziksernek ígérkező alkotásban is, mint pl. a legújabb Transformers filmben.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés