Véget ért a The Boys 4. évadának a forgatása Starr számára

A Homelandert alakító színész a The Boys sorozatban az Instagramon osztotta meg a jó hírt, hogy véget ért a forgatás, legalábbis számára. No persze, nem véglegesen, mielőtt a rosszra gondolnánk.

A Prime Video The Boys című sorozatában a legnagyobb ismert szupergonoszt alakítja Antony Starr, aki számunkra nem más, mint egy újabb hős a palettán Hazafi személyében, aki az instán nemrég megosztotta, hogy véget ért a sorozat negyedik évadi munkája. Az augusztus vége óta keményen dolgozó csapat, amely a sikersorozat következő évada mögött áll, megtisztelt minket néhány frissítéssel. 

A képen jól láthatóan pihenésre és kikapcsolódásra vágyó álmos színész két fotót osztott meg a közösségi oldalán. Az elsőn az új-zélandi színész látható, amint szemüveggel a fején, fülhallgatóval a fülében, fejét pihentetve pihen a repülőgép fedélzetén, míg a második a hűséges kutyájára helyezi a hangsúlyt, aki a forgatás teljes időtartama alatt mellette volt. A csapat többi tagjának, akik még mindig dübörögnek a melón, Starr elárulta, hogy a színészek majd "egyesével" kezdik befejezni a forgatást.. Jack Quaid, aki szurkolt a képernyőn kívüli cimborájának és a képernyőn lévő nemezisének, gratuláló üzenetet hagyott Starrnak a kommentekben.

Biztos, hogy kiégett, Starrnak sűrű éve van, hiszen hamarosan két nagyjátékfilmes projektje is megjelenik a The Boys még be nem jelentett negyedik évadának érkezése mellett. Legközelebb Guy Ritchie háborús túlélőfilmjében, a The Covenantban láthatja majd a közönség, ahol Jake Gyllenhaal és Dar Salim mellett fog szerepelni. Idén nyáron érkezik Samuel Bodin horrorfilmje, a Cobweb is, amelyben Starr olyan szereplőkkel egészül ki, mint Lizzy Caplan és Woody Norman.

Miről fog szólni a The Boys 4. évada?

Sajnos számunkra nem sokat tudni arról, hogy mire számíthatunk a következő részben a címadó csapat és a Vought International gonosztevő Supes közötti harcról. Azt viszont tudjuk, hogy legalább két új Supes-szel, Firecrackerrel (Valorie Curry) és Sage nővérrel (Susan Heyward) találkozhatunk, a Supernatural és a The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan is csatlakozik a stábhoz.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés